Cadeaubezorgingen - Veelgestelde vragen

Wat is cadeaubezorging?

Je kunt cadeaubezorging aanvragen om een cadeautje te sturen naar je vrienden, familie en mensen met essentiële beroepen voor bijvoorbeeld feestdagen, als bedankje of als felicitatie. Je kunt een persoonlijk bericht toevoegen en de bezorging volgen in de app.

Waar vind ik de optie voor cadeaubezorging?

Je vindt de optie voor cadeaubezorging bij het betalen, voordat je de bestelling bevestigt.

Betaal ik meer voor cadeaubezorging?

Nee, er zijn geen extra kosten verbonden aan cadeaubezorging.

Hoe kan ik mijn cadeaubezorging volgen?

1. Tik in de app op Bestellingen in de onderste menubalk.
  2. Selecteer Eerdere bestellingen om de cadeaubezorging te vinden en te volgen.

Laten jullie de ontvanger weten dat ik een cadeau heb gestuurd?

Ja, we sturen een sms naar de ontvanger om diegene te laten weten dat er een cadeau onderweg is. De ontvanger kan ook de bezorgstatus van het cadeau in de app of op internet volgen. Je kunt de ontvanger ook laten weten dat het cadeau is bezorgd.

Hoe weet ik of het cadeau is bezorgd?

Je kunt de bezorgstatus van cadeaus volgen onder Bestellingen in de app. Je ontvangt ook een melding zodra het cadeau is bezorgd.

Wat moet ik doen als ik een ander probleem heb met de cadeaubestelling of als de bestelling niet is bezorgd?

Als je een ander probleem hebt met de cadeaubestelling, of in het zeldzame geval dat de bestelling niet is bezorgd, ga dan naar help.uber.com en neem contact op met ons supportteam.