Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, is de snelste manier om het te resetten door te klikken op "Vraag een link aan om uw woord te resetten" hieronder.

Nadat u het e-mailadres van uw account ingevoerd heeft, ontvangt u van ons een e-mail met een link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Let op: De wachtwoord reset link verloopt na tien minuten. Als u de link niet op tijd opent, moet u die opnieuw aanvragen om een andere te ontvangen.

Wachtwoordtips

• We raden u aan een uniek wachtwoord te gebruiken.
  • Let op dat u uw wachtwoord niet vermeldt in e-mails of andere correspondentie.
  • Uber-supportmedewerkers zullen nooit om uw wachtwoord vragen.