Mijn meldingsinstellingen beheren

Je kunt de instellen welke marketingmails je van Uber wilt ontvangen of je afmelden via deze links:

• Voorkeuren instellen. Je kunt je voorkeuren voor pushmeldingen rechtstreeks in je telefooninstellingen of in de Uber-app beheren. Je vindt instructies hiervoor onderaan de voorkeurenpagina.
  • Afmelden. Je blijft transactieberichten ontvangen, zoals betalingsbewijzen en updates over veiligheid en privacy.

Geef hieronder je contactgegevens op als je e-mail- of sms-updates van ons wilt blijven ontvangen.