Waar kan ik afspreken met de bezorger?

Waar je de bezorger moet ontmoeten, hangt af van welke van de drie bezorgopties je hebt gekozen bij het bestellen:

1. Achterlaten bij de deur: je bestelling wordt achtergelaten bij de deur.
  2. Persoonlijk overhandigen: je treft de bezorger bij de voordeur.
  3. Buiten ophalen: je ontmoet de bezorger buiten.

Nadat je de gewenste bezorgoptie hebt geselecteerd, volg je de aanwijzingen op het scherm om de bezorggegevens bij te werken.

Als je andere speciale bezorginstructies hebt, kun je deze toevoegen voordat je de bestelling bevestigt. Als je bijvoorbeeld de optie Achterlaten bij de deur selecteert, kun je speciale instructies toevoegen, zoals: "Wil je mijn bestelling naast de plant bij de voordeur neerzetten? Bedankt".

Kan ik voor de bezorging contact opnemen met de bezorger?

Zodra je bestelling onderweg is, kun je rechtstreeks contact opnemen met de bezorger door op Contact te tikken in het scherm waar je je bestelling kunt volgen. Dit is vaak de beste manier om de exacte bezorglocatie af te spreken als dit niet van tevoren duidelijk is. De bezorger kan onderweg zijn, waardoor hij of zij de telefoon niet kan opnemen of een bericht kan sturen.