Veelgestelde vragen over zakelijke Uber Eats-vouchers

Kan ik mijn Uber Eats-voucher gebruiken voor ritten?
Je voucher kan ook gelden voor ritten als het bedrijf dit toelaat. In de app staat of je voucher alleen kan worden gebruikt voor Uber Eats-bestellingen, of voor zowel bestellingen als ritten.

Ik kan mijn Uber Eats-voucher niet gebruiken in mijn profiel. Wat kan ik doen?
Controleer of je je persoonlijke profiel of een onbeheerd zakelijk profiel gebruikt wanneer je de voucher claimt. Je kunt Uber Eats-vouchers alleen gebruiken met een persoonlijk profiel of een onbeheerd zakelijk profiel.

Kan ik mijn Uber Eats-voucher gebruiken voor fooien?
De voucher kan gebruikt worden om fooien ter hoogte van een bepaald percentage mee te betalen als het bedrijf dit toestaat (in de app zie je voor welk bedrag de voucher gebruikt kan worden). Alle bestellingen of fooien die hoger zijn dan het bedrag van de voucher worden via je persoonlijke betaalmethode in rekening gebracht.

Kan ik een Maaltijdvoucher (beschikbaar in sommige landen) en een Uber Eats-voucher gebruiken voor dezelfde bestelling?
Nee, je kunt de Maaltijdvoucher en Uber Eats-voucher niet toepassen op dezelfde bestelling.

Waar kan ik de beperkingen voor vouchers zien?
Je kunt als volgt de beperkingen voor een voucher bekijken:
1. Open de Uber Eats-app.
2. Selecteer het profiel en dan Account.
3. Selecteer Wallet en scrol omlaag naar Vouchers.
4. Tik op de voucher om beperkingen en details te bekijken.

Je kunt de voucherdetails ook in je winkelwagen bekijken wanneer je iets bestelt in de app of op ubereats.com.

Wat voor beperkingen zijn er?
Beperkingen kunnen variëren afhankelijk van het type voucher dat je hebt. Veelvoorkomende beperkingen kunnen zijn: bezorglocatie, type winkelier of beperkingen op itemniveau (bijv. alcohol, sigaretten, boodschappen enzovoort). Raadpleeg de bovenstaande instructies voor meer informatie.

Ik kan de Uber Eats-vouchers niet bekijken in de app. Wat kan ik doen?
Als je Uber Eats-vouchers wilt bekijken in de Uber Eats-app, heb je de nieuwste versie van de app nodig. Werk de app bij of verwijder de app en installeer deze opnieuw via de App Store of Google Play Store. Als de app is bijgewerkt, probeer deze dan te sluiten en opnieuw te starten.