Mijn bezorgadres wijzigen

Neem contact op met de bezorger als het bezorgadres voor uw bestelling niet klopt.

De bezorger kan dan besluiten om de bestelling op het juiste adres te bezorgen. Die ontvangt een extra vergoeding voor de langere afstand.

Hoe wijzigt u een afleveringsadres?

1. Zodra de bestelling is toegewezen aan een bezorger, kunt u via de app contact met deze opnemen
  2. Ga naar het scherm waar u de bestelling volgt en tik in de kaart op "Contact "
  3. Kies hoe u contact wilt opnemen: bellen of een bericht sturen
  • Geef duidelijke instructies door tijdens het gesprek met de bezorger
  • Houd uw telefoon bij de hand met het geluid aan om verdere vertraging met de bezorging te voorkomen