Zanim skontaktujesz się z naszym zespołem pomocy, spróbuj usunąć konto za pomocą tego linku.
Uwaga: jeśli masz konto Uber Eats z tymi samymi danymi, ono też zostanie usunięte.
Gdy usuniesz swoje konto, natychmiast je zdezaktywujemy. Po 30 dniach usuniemy je na stałe, a wraz z nim wszelkie niewykorzystane środki, promocje i nagrody.
W zależności od obowiązujących przepisów Uber może zachować informacje powiązane z kontem nawet po jego usunięciu.
Jeśli zmienisz zdanie i zechcesz zachować konto, zaloguj się na stronie uber.com w ciągu 30 dni od dezaktywacji, aby je przywrócić.
Jeżeli nadal potrzebujesz pomocy w usunięciu konta, zaznacz odpowiednie pole wyboru poniżej.
Ta strona korzysta z plików cookie innych firm, aby wyświetlać dopasowane reklamy i zapewniać personalizację poprzez zapamiętywanie Twojej lokalizacji. Możesz zrezygnować z tych plików cookie, wybierając przycisk „Zrezygnuj” poniżej. Jeśli masz konto Uber, możesz sprzeciwić się „sprzedaży” lub „udostępnianiu” swoich danych tutaj.