Pred kontaktovaním nášho tímu podpory skús účet vymazať cez odkaz dole.
Poznámka: Ak máš účet Uber Eats s rovnakými prihlasovacími údajmi, týmto postupom vymažeš oba účty.
Keď profil Uber vymažeš, bude okamžite deaktivovaný. Po 30 dňoch ho natrvalo vymažeme a prídeš o všetok prípadný nevyužitý kredit, promo akcie alebo odmeny.
Uber môže po odstránení účtu uchovávať určité informácie, ak to požaduje alebo povoľuje zákon.
Ak zmeníš názor a profil si budeš chcieť nechať, môžeš si ho do 30 dní obnoviť prihlásením sa na uber.com.
Ak potrebuješ pomoc s vymazaním účtu, začiarkni príslušné políčko nižšie.
Táto webová stránka používa súbory cookie tretích strán na zobrazovanie relevantných reklám a prispôsobenie vďaka zapamätaniu tvojej polohy. Z týchto súborov cookie sa môžete odhlásiť kliknutím na tlačidlo Deaktivovať nižšie. Ak máte profil Uber, môžete sa odhlásiť z „predaja“ alebo „zdieľania“ svojich údajov tu.