Sme tu na to, aby sme pomáhali

Vymazanie môjho profilu Uber

Profil môžeš vymazať cez aplikáciu Uber alebo cez webovú stránku. Stačí sa riadiť postupom dole.

Upozorňujeme, že ak máš profil Uber Eats s rovnakými prihlasovacími údajmi, týmto postupom vymažeš oba profily.

Pred vymazaním profilu ťa Uber požiada o zadanie dočasného overovacieho kódu na overenie totožnosti. Preto je možné, že v profile budeš musieť mať nastavené telefónne číslo. Ak sa ti nedarí pridať telefónne číslo v nastaveniach profilu, kontaktuj nás cez odkaz nižšie:
VYMAZANIE PROFILU Z APLIKÁCIE

1. Otvor aplikáciu Uber a vľavo hore ťukni na ikonu ponuky.
2. Vyber možnosť Nastavenia a Nastavenia súkromia.
3. Ťukni na možnosť Vymazať účet.
4. Postup dokonči podľa zvyšných krokov v aplikácii.

VYMAZANIE PROFILU NA WEBE

Otvor odkaz nižšie a prihlás sa. Celým postupom vymazania profilu ťa prevedieme.
Po dokončení niektorého z postupov hore ti profil okamžite deaktivujeme. Po 30 dňoch ho natrvalo vymažeme a prídeš o všetok prípadný nevyužitý kredit, promo akcie alebo odmeny.

Uber môže po vymazaní profilu uchovávať určité informácie, ak to požaduje alebo povoľuje zákon.

Ak zmeníš názor a profil si budeš chcieť nechať, môžeš si ho do 30 dní obnoviť prihlásením na Uber.com.

Ak sa ti nedarí profil vymazať, kontaktuj nás cez odkaz dole: