When you deactivate your account:
You’ll be prompted to pay any outstanding bills. Once you successfully submit all final payments, your account will be deactivated.
You may want to delete all employees from the dashboard before deactivating your account.
Denna webbplats använder tredjepartscookies för att visa dig relevanta annonser och ge en mer anpassad upplevelser genom att komma ihåg din plats. Du kan välja bort dessa cookies genom att klicka på knappen ”Välj bort” nedan. Om du har ett Uber-konto kan du välja bort ”försäljning” eller ”delning” av dina uppgifter här.