Använda en navigeringsapp från tredje part

Förarappen har inbyggd GPS-navigering men du har också möjlighet att använda tredjepartssystem för navigering under Uber-resor. Du kan själv välja den navigeringsapp du gillar mest.

Gör så här för att ange din standardapp för navigering:
1. Tryck på profilbilden uppe till höger
2. Välj ”Konto” i den övre menyn
3. Tryck på ”Appinställningar”
4. Tryck på ”Navigering”
5. Välj den app du vill ha som standard

Om du väljer en tredjepartsapp som standardapp för navigering kan du trycka på NAVIGERA-knappen under en resa, vilket tar dig från förarappen till den navigeringsapp du valt.

När du använder en tredjepartsapp för navigering kommer din förarapp fortsätta att registrera reseinformation för att säkerställa att ditt pris är rätt. Tryck på banderollen överst på sidan för att återgå till Uber-appen.