Ta bort mitt förarkonto

Du kan ta bort ditt konto här. Kontakta oss nedan om du är en åkeri- eller Uber Freight-användare.

Om du begär att ditt konto ska tas bort kommer alla dina Uber-profiler, inklusive dina passagerar- och Uber Eats-profiler, att tas bort permanent när de inte längre är nödvändiga för att uppfylla våra lagstadgade krav. Om du ändrar dig kan du återställa ditt Uber-konto genom att logga in i appen igen.

Innan du tar bort ditt konto kommer Uber att be dig verifiera din identitet med en tillfällig verifieringskod. Detta kan kräva att du har ett telefonnummer kopplat till ditt konto. Om du har problem med att lägga till ett telefonnummer i dina kontoinställningar ska du läsa denna artikel.

Flyttar du till en ny stad?

Om du flyttar till en ny stad där Uber är tillgängligt kan du läsa denna artikel för alternativ kring flytt till en ny stad.

Kontakta oss om du inte kan ta bort ditt konto med länken ovan, eller om du är en åkeri- eller Uber Freight-användare.