Ta bort mitt fordon

Om du av misstag har lagt till dubbletter av fordon eller inte längre kör med ett fordon som finns listat i ditt Uber-konto ska du fylla i formuläret nedan för att vi ska kunna ta bort det.

Observera att om du väljer att återanvända ditt borttagna fordon ombes du ladda upp dina fordonsdokument igen.

Observera att vi endast kan ta bort ett fordon åt gången. Om du vill ta bort fler fordon ska du skicka in en ny begäran för vart och ett av dem.