Jag vill uppdatera inställningarna för mejl-, SMS- eller push-meddelanden

Uppdatera eller avregistrera

Du kan uppdatera dina inställningar eller avsluta prenumerationen på mejl-, SMS- och push-meddelanden på accounts.uber.com/communication.

Du kan inte inaktivera transaktionsmeddelanden, inklusive resekvitton eller svar från supporten. Denna typ av kommunikation är viktig för din användarupplevelse.

Har du problem?

Om du har problem med att uppdatera dina e-post- eller SMS-preferenser ska du ange informationen nedan.