Spåra acceptans- och avbokningsfrekvenser

Om du vill hålla koll på din acceptans- och avbokningsfrekvens för aktuella kampanjer ska du gå till fliken Intäkter, inte fliken Omdömen.

Frekvenserna som redovisas under fliken Intäkter gäller för respektive kampanj.

Frekvenserna som visas under fliken Omdömen är övergripande acceptans- och avbokningsfrekvenser. Dessa övergripande frekvenser skiljer sig förmodligen från dem du ser under en specifik kampanj.

Gör så här för att visa information om dina aktuella kampanjer:

1. Välj ”Intäkter” i din appmeny.
  2. Tryck på ”Kampanjer”.
  3. Välj vilken kampanj du vill granska.