Hjälp med att konfigurera banköverföring

När du skapar en banköverföring med Uber på wallet.uber.com skickar Uber ett SMS med en unik fyrsiffrig PIN-kod till din telefon för att verifiera din identitet. Denna PIN-kod är en säkerhetsåtgärd för att skydda dina bankuppgifter.

Om meddelandet inte skickats till ditt telefonnummer kan du behöva uppdatera telefonnumret på ditt Uber-konto för att kunna ta emot PIN-kodsverifieringen och uppdatera dina bankuppgifter.

Så här uppdaterar du ditt telefonnummer i förarappen:

1. Välj menyikonen (tre vågräta linjer) uppe till vänster
  2. Välj Konto > Hantera Uber-konto > Telefonnummer
  3. Uppdatera ditt telefonnummer.
  4. Välj Uppdatera

Om du fortfarande inte kan uppdatera telefonnumret på ditt konto eller inte fick något SMS från Uber ska du svara på säkerhetsfrågan nedan och ange det telefonnummer du vill använda. Vi uppdaterar det gärna åt dig.