Jag har problem med att ladda upp dokument.

Om dina dokument har avvisats eller om du har problem med uppladdningen hjälper vi dig gärna att ladda upp dem igen så att du kan bege dig ut på vägarna.

Tryck på kameraikonerna i rutorna nedan för att ladda upp eller ta en bild av dokumentet. Om du använder din telefon ska du välja ”TA FOTO”. Om du använder webbläsaren på en dator ombeds du ladda upp en bild som är sparad på datorn. Upprepa detta för varje dokument du måste skicka in.

Här är några tips när du laddar upp dina dokument:

• Se till att bilden inte är suddig. Vi måste kunna läsa texten i varje dokument.
  • Få med hela dokumentet på bilden. Ett bra sätt är att se till att alla fyra hörn är synliga.

Vi bekräftar när du skickat in och informerar dig om nästa steg vid eventuella problem med de bifogade dokumenten.

Meddela oss nedan om du har specifika frågor om dokumenten.