Vilka uppgifter finns tillgängliga på drivers.uber.com?

drivers.uber.com kan du visa och hantera information som rör ditt konto, inklusive

• Betalningsutdrag
  • Skattehandlingar
  • Bankinformation

Betalningsutdrag

På fliken Betalningsutdrag kan du komma åt utdrag per betalningsperiod.

Gör så här för att visa ett betalningsutdrag:

1. Logga in på drivers.uber.com.
  2. Tryck på menyikonen för att öppna huvudmenyn.
  3. Välj ”Intäkter” och sedan ”Utdrag”.
  4. Välj månad och år för att visa rätt utdrag.
  5. Tryck på ”Visa utdrag” för rätt vecka. Du kan ladda ned ett utdrag genom att trycka på knappen ”Ladda ned CSV”.

Varje utdrag inkluderar:

• Dina intäkter och ditt saldo för den veckan
  • Detaljer om ditt saldo
  • Alla resor från den veckan med specificerade beloppsdetaljer. Du kan visa information för en specifik resa genom att välja länken i kolumnen Rese-ID.

Skattehandlingar

Om du vill visa och ladda ned dina skattehandlingar ska du gå till fliken Skatteuppgifter. Uber tillhandahåller en årssammanfattning som du kan ladda ned i PDF-format eller skriva ut för din bokföring.

Du kan uppdatera dina skatteuppgifter på fliken Skatteinställningar.

Bankinformation

På fliken Bank kan du

• Visa ditt kontosaldo och din transaktionshistorik i realtid
  • Hantera dina utbetalningsmetoder (till exempel länkade bankkonton och bankkort) och inställningar
  • Göra betalningar till Uber

Av betalningssäkerhetsskäl är känslig information (som ditt fullständiga kontonummer) maskerad.