Saknad värvningsbelöning

Du kan kontrollera statusen för alla vänner du har bjudit in i din apps flik Intäkter. Tryck på Inbjudningar för att se vem som har registrerat sig med din kod och hur många resor den personen har genomfört.

Om en ny leveranspartner registrerar sig med din kod och slutför det specificerade antalet resor informerar vi dig inom 48 timmar via e-post eller push-meddelande.

Din inbjudningsbelöning visas i ditt veckovisa betalningsutdrag under Övrigt eller Övriga betalningar om 1–2 veckor.

Du kanske inte ser någon inbjudningsbelöning om din vän:

• Inte registrerade sig med inbjudningslänken i det SMS eller mejl som skickades från ditt konto.
  • Angav en felaktig inbjudningskod.

Inbjudningsbelopp varierar beroende på stad och baseras på den inbjudna personens stad. Om du har fått ett annat inbjudningsbelopp än det du väntat dig ska du kontrollera om den inbjudna personen har registrerat sig i rätt stad.

Inbjudningserbjudanden omfattas av allmänna villkor och dessa kan förändras.

Meddela oss nedan om en inbjudan saknas eller om du inte har betalats korrekt summa.