Förhållningssätt och anpassning till de lokala lagarna

Uber förväntar sig att förare följer alla gällande delstatliga, federala och lokala lagar som styr transport av passagerare med funktionsnedsättning.

Följaktligen förbjuder Ubers policy förare som använder Uber Driver-appen att vägra service till en passagerare med funktionsnedsättning som kan ta sig in i fordonet på egen hand och att vägra att hjälpa till med att stuva hjälpmedel som rullstolar, kryckor, käppar och rullatorer.

Överträdelser av vår policy avseende att serva passagerare med funktionsnedsättning kan resultera i att du stängs av permanent från Uber-appen.