Autentisera förarenheten

Av verifieringsskäl måste vi autentisera enheten som du använder när du kör.

Ta ett tydligt foto av ditt ansikte och din telefon där enhetsinställningarna med enhetens modell och märke syns.

Du kan använda en spegel för att ta fotot eller be någon att ta ett foto av dig med en annan telefon. Se till att fotot innehåller följande:

• ditt ansikte
  • din enhet med enhetsmodellskärmen i inställningarna.

Du kommer åt skärmen genom att gå till Inställningar > Om telefonen > Enhetsmodell eller bara modell.

Kom ihåg att båda delarna måste vara med på samma foto för att enheten ska kunna autentiseras.