Lägga till och ändra bankuppgifter

Du kan lägga till din bankinformation i förarappen eller på wallet.uber.com.

Förarappen:

1. Tryck på menyknappen (tre rader) i det övre vänstra hörnet.
  2. Tryck på Plånboken > Betalningsmetoder > Bankkonto.
  3. Klicka på ”Redigera”.
  4. Ange dina bankkontouppgifter och tryck på ”Klar”.

wallet.uber.com:

1. Klicka på ”Plånboken” till vänster.
  2. Klicka på ditt bankkonto.
  3. Klicka på ”Redigera” och uppdatera din kontoinformation efter behov.
  4. Klicka på ”Skicka”.

Banken har uppgifter om clearing- och checkkontonummer. Om du använder tryckta personliga checkar anges normalt dessa nummer längst ned på varje check.

Observera att uppdateringar eller ändringar av dina bankkontouppgifter kan fördröja mottagandet av dina veckointäkter med 3–5 arbetsdagar. Skicka om möjligt in ändringarna före kl. 04.00 lokal tid på måndag så att dina nästa intäkter sätts in på ditt nya konto.

Om en insättning görs på ditt tidigare konto ska du kontakta banken för att föra över beloppet.