Kan inte logga in

Till att börja med ska vi se till att du är på rätt plats.

Behöver du hjälp med att logga in på ditt Uber Driver-konto?

Kan du logga in men inte gå online?

Kontakta supporten

Om du fortfarande har problem efter att du har försökt återställa lösenordet ska du ange de uppgifter som efterfrågas nedan så hör vi av oss.

Varför kan jag inte logga in på mitt konto?

• 🇺🇸
    open
    +1
  • 🇺🇸
    open
    +1
  • Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från