Kontakta en kund

Du kan få kontakt med en kund genom att antingen ringa eller skicka meddelande till denne genom appen. För att du ska slippa extra telefonavgifter rekommenderar vi dig att skicka meddelanden i appen.

Där funktionen finns tillgänglig ser appen till att både kundens och ditt telefonnummer döljs så att all information hålls privat. Eftersom anonymiserade nummer alltid ändras kan de inte sparas för snabbuppringning.

Så här skickar du ett meddelande till kunden:

1. Dra uppåt på det vita fältet längst ner i appen.
  2. Tryck på chattikonen. Den är placerad omedelbart till vänster om kundens namn.
  3. Skriv ditt meddelande och tryck på ”SKICKA”.

Kunden får en avisering om att du skickat ett meddelande. Om din kund svarar får du också ett push-meddelande och ser ett inkommande meddelande. Meddelandet kommer att läsas upp högt och du har möjlighet att svara med en ”tumme upp” för att bekräfta att du fått det.

Vill du ringa upp kunden trycker du på chattikonen och sedan på telefonikonen uppe till höger, och väntar sedan på att samtalet till passageraren kopplas.

Meddelandefunktionen i vår app håller dina personuppgifter skyddade i alla sammanhang.