Kunden ändrade adressen.

När en kund ber att få ändra leveransadress för beställningen kan du välja att gå vidare med beställningen eller kontakta supporten för att avboka den.

Om kunden kontaktar dig direkt för att omdirigera dig till en ny plats kan du råda hen att ändra adressen genom att välja ”Hjälp” i appen. Vi verifierar den nya platsen och justerar automatiskt destinationen i förarappen.

Ska du till den nya adressen?

När en avlämningsplats uppdateras automatiskt räknar vi också automatiskt om det pris du får för resan baserat på den ytterligare sträckan. Priset kan förbli detsamma om sträckan är likvärdig, eller så ökar det om avlämningen är längre bort. Det kommer aldrig att minska. Det nya priset beräknas på den nya sträckan du färdas.

Ska du inte till den nya adressen?

Om den här leveransen avbokas påverkar det inte ditt kundnöjdhetsomdöme och ditt konto påverkas inte negativt. Du får fortfarande intäkter för hela beloppet av beställningspriset.

OBS! Vi kan inte godkänna kunders förfrågningar om adressändring om den nya adressen ligger utanför butikens standardleveransområde. I detta fall kommer beställningen att avbokas och kunden kommer fortfarande att debiteras.