Restaurangen kan inte uppfylla en beställning

Om restaurangen inte kan utföra en del av eller hela beställningen ska du uppmana restaurangen att ta kontakt med kunden. Kunden kan välja att ta emot en del av beställningen eller att acceptera ett ersättningsobjekt. När restaurangen har gjort justeringarna kan du fortsätta med leveransen.

Om beställningen har avbokats och du inte har fått någon kompensation för den här resan väljer du knappen nedan så kommer någon att kontakta dig.