Ta bort mitt leveranskonto

Det är tråkigt att du lämnar oss. Läs informationen nedan noggrant eftersom det kan påverka dina krediter, belöningspoäng och kontostatus.

OBS! När ditt konto har tagits bort kan vi inte återställa det.

Uber-konton består av ett antal olika underkonton:

• Uber-förarpartner
  • Uber-passagerare

Borttagning av konto kan vara av två typer:

• Borttagning av Uber-förarpartner:

Detta skulle radera hela kontot och alla dess underkonton. Om du väljer det här alternativet raderas även passagerarkontot och ditt UberCash-saldo, belöningspoäng, kontostatus samt alla andra inloggningsuppgifter som är kopplade till Uber-kontot. Användare måste skapa ett nytt passagerarkonto med en annan mejladress.

• Avaktivering av Uber-förarpartnerkonto:

Om du väljer det här alternativet behåller du det passagerarkonto som är kopplat till samma mejladress som förarpartnern. Endast förardelen av Uber-kontot kommer att avaktiveras.

Det är viktigt att notera att du måste skriva från det konto du vill radera. Att få tillgång till information som är kopplad till andra konton bryter mot Ubers sekretesspolicy.

Om du istället vill avsluta prenumerationen på SMS eller e-postmeddelanden kan du klicka på länken nedan.