Förarprofiler

Genom din förarprofil kan passagerarna lära känna dig. Den är anpassningsbar och du kan exempelvis berätta om dina intressen eller visa upp dina prestationsmärken och passagerarkomplimanger.

Hur kan jag ta bort eller redigera information?

1. Tryck på menyikonen (tre rader) uppe till vänster.
  2. Välj din profilbild.
  3. Tryck på pennan uppe till höger.

Om du vill ta bort kommentarer från passagerare trycker du på ”X” bredvid meddelandet du vill ta bort.

När du tar bort en kommentar läggs ett annat meddelande från en av dina senaste 5-stjärniga resor automatiskt till i din förarprofil. Du kan ta bort specifika meddelanden men kan inte välja vilket meddelanden du vill ska dyka upp.

Vilken information är inkluderad?

Din profil kommer automatiskt att visa:

• Antalet resor du slutfört
  • Hur länge du varit förare
  • Ditt genomsnittliga omdöme för dina senaste 500 resor
  • Märken för komplimanger från passagerare
  • Kommentarer som dina passagerare lämnat vid dina tre senaste femstjärniga resor
  • Märken för milstolpar

Om du vill kan du också lägga till följande anpassningsbara uppgifter:

• Var du kommer ifrån
  • Språk du talar
  • Intressanta fakta om dig själv