Min passagerare fick mig att känna mig otrygg

Om en passagerares ord eller handlingar har påverkat din personliga säkerhet eller förmåga att slutföra denna körning ska du meddela oss här. Vi granskar informationen och följer upp med dig.

Vi är måna om säkerheten för alla som använder Uber-plattformen. Som förare ska du aldrig behöva känna att du kan hamna i fara om du påbörjar eller genomför en resa med en viss passagerare.

Om det inte känns bra när du möter passageraren på upphämtningsplatsen ska du förklara för passageraren att du känner dig obekväm med att påbörja resan.

Om du blir obehaglig till mods under en pågående resa ska du omedelbart avsluta resan och artigt förklara för passageraren varför du fattade detta beslut.

Om du vill anmäla att en passagerare var oförskämd eller otrevlig, men att beteendet inte påverkade någons säkerhet, välj Min passagerare var oförskämd.

Supporting Information Disclaimer

By submitting this information I confirm that it was created and/or obtained in compliance with all applicable legal requirements.