GPS laddades inte korrekt

Kartorna i förarappen kan ha svårt att laddas av olika anledningar:

• Låg mobildatatäckning i området.
  • Platstjänster är avstängda.

Om du har upplevt detta problem ska du överväga att aktivera platstjänster för förarappen i din enhet och prova att köra till ett område med bättre mobildatatäckning.

Om problemet kvarstår kan du meddela oss genom att fylla i formuläret Feedback när som helst i appen.

1. Tryck på frågetecknet uppe till höger i appen för att öppna vårt hjälpcenter.
  2. Välj sedan ”Feedback” och skicka in feedback i det avsedda utrymmet.