GPS-rutten var felaktig

Förarappen föreslår ibland en rutt med felaktiga anvisningar.

Om du har feedback om den angivna rutten, vänligen fyll i formuläret nedan.

1. Välj den kategori nedan som bäst återspeglar det problem du upplevt (vänligen välj en).
  2. Svara på frågorna nedan för att ge ytterligare information.
    • Om du inte kan tillhandahålla informationen nedan kanske vårt team inte kan lösa kartproblemet.
    • Om anvisningarna nedan inte beskriver problemet du upplevt, vänligen gå tillbaka till hjälpcentret för att hitta en annan artikel eller skicka in din feedback via vårt formulär för "När som helst-feedback" som finns i "Hjälp" -avsnittet i appen.