Hjälpa människor med servicedjur

Servicedjur hjälper människor med olika funktionshinder, varav vissa kanske inte är synliga. Det bästa sättet att hjälpa är att välkomna dem i din bil och att tänka på följande:

1. Servicedjur tränas att stiga in i bilen före sin ägare och kan sitta nära sin ägare för att utföra den uppgift som de har tränats för.

2. För att undvika att störa deras arbete ska du aldrig röra eller interagera med djuret.

3. Överväg att bära en handduk eller filt som djuret kan ligga på. Om det uppstår skador eller röror till följd av ett servicedjur kan du kontakta oss via hjälpfliken i Uber Driver-appen för att få hjälp.