Hur kan jag hitta ett fordon?

Ubers program för fordonslösningar hjälper dig att hitta en godkänd, försäkrad bil så att du kan börja köra. Observera att fordonsalternativen varierar mellan olika städer och att hyrfordon finns tillgängliga både för samåkning och för Uber Eats-leveranser.

1. Registrera dig för ett Uber Driver-konto via länken nedan och meddela oss att du är intresserad av att hitta ett fordon. Har du redan ett konto? Logga in på drivers.uber.com och gå till avsnittet Fordonsmarknadsplats för att visa alternativ för fordonslösningar i din stad.

2. Godkänn och genomgå en bakgrundskontroll för behörighet att köra med Uber-appen.

3. Välj det program för fordonslösningar som passar dig bäst.

Om du har frågor kan du kolla in länkarna nedan. Du kan även kontakta en fordonsrådgivare på 1 (866)-987-3743.