Hur slår jag på eller av funktionen för döva/hörselskadade?

Förarappen har ytterligare funktioner för förare som är döva eller har nedsatt hörsel.

Gör så här för att aktivera dessa funktioner i förarappen:

1. Tryck på menyknappen (tre rader) uppe till vänster.
  2. Välj Konto > Appinställningar > Tillgänglighet.
  3. Tryck på reglaget bredvid ”Meddela passagerarna att du är döv eller har nedsatt hörsel”. Den här funktionen informerar också passagerarna om att du är döv eller har nedsatt hörsel.

Du kan också navigera till Tillgänglighet i appen för att justera dina inställningar för blinkande skärm eller vibrationer för aviseringar. Tryck bara på reglaget till höger om respektive alternativ för att sätta på eller stänga av inställningen.