Cashing out earnings

Du kan hämta ut dina intäkter i förarappen eller på wallet.uber.com.

I förarappen:

1. Öppna huvudmenyn
  2. Tryck på Plånboken eller Intäkter och sedan på Hämta ut.
  3. Välj det konto där du vill att saldot ska sättas in
  4. Välj Bekräfta för att hämta ut dina intäkter

På wallet.uber.com:

1. Välj Plånboken till vänster
  2. Tryck på Hämta utkortet Intäkter
  3. Välj det konto där du vill att saldot ska sättas in
  4. Välj Bekräfta för att hämta ut dina intäkter

Med omedelbara utbetalningar sätts det tillgängliga saldot in på ditt bankkort eller behöriga bankkonto. I de flesta fall sker denna överföring omedelbart. Denna överföring kan ta upp till tre arbetsdagar men den exakta tidsåtgången beror på din bank.

Det kan hända att du debiteras en avgift för att hämta ut dina intäkter utanför det ordinarie utbetalningsschemat.