Hur fungerar flygplatsupphämtningar?

Uber finns tillgängligt för passagerare på flygplatser över hela världen. Tryck på länken nedan om du vill se en allmän översikt över hur du hämtar upp och lämnar av passagerare på flygplatser.

Följ stegen nedan för specifika regler och bestämmelser om upphämtning och avlämning på flygplatser.

1. Gå till uber.com/airports.
  2. Välj din region och flygplats.
  3. På flygplatssidan bläddrar du ner till ”Mer information”.
  4. Under ”Köra med Uber” trycker du på ”Flygplatsbestämmelser för förare”.

Om du inte ser avsnittet ”Köra med Uber”, kontakta supporten för information om vilka regler och bestämmelser som gäller på din flygplats.