Jag har hittat ett föremål

Meddela oss om du hittar ett kvarglömt föremål i ditt fordon. Vi försöker hjälpa dig att få kontakt med passageraren så att ni kan bestämma tid och plats för att återlämna föremålet.

Passagerare kan ringa dig via appen utan att se ditt privata telefonnummer. Om du föredrar att få ett sms kan vi skicka ditt privata nummer till dem, men var då medveten om att de har ditt nummer för all framtid eller så länge de väljer att behålla det.

Rapportera ett borttappat föremål:

1. Välj resan under vilken föremålet lämnades kvar. Om du är osäker på under vilken resa föremålet lämnades kvar väljer du den tidigaste troliga resan.
  2. Fyll i formuläret nedan.