Jag får inga rese- eller leveransbeställningar

Om du inte får resebeställningar i förväntad utsträckning när du är online ska du testa följande:

• Se till att mobildata är aktiverat och att du har 3G/4G-anslutning. Kontrollera detta i telefonens Inställningar > Trådlöst och nätverk > Mer > Mobilnätverk > Data aktiverad
Skärmbild av telefonens mobilinställningar med data aktiverat
  • Följ de röda/orange prickade punkterna som visar trafiktoppsområden med hög efterfrågan från passagerare. När du klickar på de prickade punkterna ser du trafiktoppspriserna och Uber-navigeringen dirigerar dig mot det området.
Skärmbild av appen som visar trafiktoppsområden
  • Se till att du befinner dig i den stad du är aktiverad för att köra i.
  • Kontrollera att du har angett att du vill ta emot alla resetyper som du är behörig för i inställningarna.
Skärmbild av användare som öppnar sidan med inställningar och väljer alla resetyper.
  • Stäng av destinationsinställningen (om den är på).
Skärmbild av hur användaren inaktiverar destinationsfiltret
  • Starta om telefonen.
Skärmbild av telefonens gränssnitt som indikerar omstart
  • Kontrollera att du har den senaste versionen av appen.
Skärmbild av skärmen med telefoninställningar som visar appens versionsnummer

Om du har testat lösningarna ovan och ändå inte får några beställningar beror det sannolikt på låg efterfrågan i det området eller vid den tiden på dygnet. Efterfrågan på resor kan variera mellan olika platser, tider på dygnet och till och med tider på året.