Jag kan inte logga in

Till att börja med ska vi bara bekräfta att du är på rätt plats:

Prova att göra följande om du inte kan logga in:

1. Kontrollera att du använder rätt inloggningsuppgifter

Dubbelkolla att e-postadressen/telefonnumret och lösenordet matchar de uppgifter du angav när du skapade ditt konto. Med e-postadresser är problemet ibland att en punkt saknas eller att man kanske skrivit ”con” istället för ”com”.

2. Kontakta supporten

Om du fortfarande har problem ska du ange informationen nedan så kontaktar vi dig.

Varför kan jag inte logga in på mitt konto?

• Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från