Jag hade problem med att ladda ned appen på iOS

Om du använder en iOS-enhet kan du ladda ned appen genom att söka efter ”Uber Driver” i Apples App Store. Eller ladda ned Uber Driver-appen här.

Uber Driver-appen kan laddas ned på iPhone-enheter med iOS 16.2 eller senare.

• Ladda ned iOS 16.2 eller senare om du använder en äldre version av iOS.
  • Om du har problem med att ladda ned appen via det mobila nätverket kan du behöva ansluta till ett wifi-nätverk.

Om du fortfarande har problem med att ladda ned appen kan du meddela oss nedan.