Jobbhubben

Du kan lägga till nya intäktsmöjligheter på ditt konto eller enkelt ändra dina intäktsinställningar med Jobbhubben. Jobbhubben visar relevanta resor och leveransmöjligheter för din plats och informerar dig om det är möjligt för dig att lägga till dem i ditt konto.

Så här öppnar du Jobbhubben: 1. Välj hamburgermenyn (=) uppe till vänster. 2. Välj Konto. 3. Välj Jobbhubben.

Varje möjlighet kommer att omfatta: * en kort beskrivning av möjligheten * möjlighetens status.

Välj en möjlighet för att lära dig mer om den och din status:

• Godkänd – Dessa möjligheter är aktiva på ditt konto.
  • Tillgänglig – Du har rätt att välja och aktivera dessa möjligheter.
  • Bekräftad – Du har valt dessa möjligheter, men de är inte aktiva ännu.
  • Behöver uppmärksamhet – Det här är möjligheter som du har valt att delta i men för närvarande inte kan komma åt på grund av dokument som har löpt ut eller andra efterlevnadsproblem. Välj en möjlighet för att lära dig mer om vad du kan göra för att komma ut på vägarna igen.

Om du vill lägga till en ny intäktsmöjlighet på ditt konto klickar du på knappen Lägg till bredvid möjligheten. Observera att varje intäktsmöjlighet kan ha unika dokument som krävs för godkännande. Jobbhubben guidar dig genom kraven, och du kan också komma åt dessa via dokumentcentret vid ett senare tillfälle.

Kan vi hjälpa dig med något annat?