En vägtullsbetalning saknas

I de flesta fall kommer vi automatiskt att återbetala dig för avgiften när ditt fordon passerar genom en vägtull.

Om en vägtull kostar mindre för fordon med elektroniskt pass än för fordon som betalar kontant kommer vi att återbetala det lägre beloppet.

Gör så här för att se vägtullsåterbetalningar i förarappen:

1. Tryck på menyikonen.
  2. Tryck på Intäkter > Visa information > Visa intäktsaktiviteter.
  3. Välj den resa där du ska ha fått en återbetalning.
  4. Titta efter ”Vägtull” i detaljerna för ”Tredjepartsavgifter”.

Gör så här för att visa dem på drivers.uber.com:

1. Tryck på menyikonen.
  2. Välj ”Intäkter” och sedan ”Utdrag”.
  3. Välj rätt utdragsmånad.
  4. Tryck på ”Visa utdrag” för rätt vecka.
  5. Titta efter rubriken ”Vägtull”.

Om tilläggsavgiften för vägtull eller parkering inte återbetalades automatiskt ska du meddela oss nedan: