My email or phone number is already in use

Om ditt telefonnummer eller din mejladress är upptagen har du kanske redan registrerat ett Uber-konto med denna kontaktinformation.

Om du inte har registrerat ett konto och fortfarande behöver hjälp ska du ange de uppgifter som efterfrågas nedan så att vår kundsupport kan hjälpa dig.

Ett automatiskt meddelande kommer att skickas hit för att bekräfta att det verkligen är du. Öppna det och välj ”Bekräfta e-postadress” för att komma i kontakt med en medlem i vårt team. Skriver från