Jag får inga resebeställningar

Om du inte får resebeställningar i förväntad utsträckning när du är online ska du testa följande:

• Se till att du befinner dig i den stad du är aktiverad för att köra i.
  • Bege dig till en plats med högre efterfrågan.
  • Kontrollera att du har angett att du vill ta emot alla resetyper som du är behörig för i inställningarna.
  • Stäng av destinationsinställningen (om den är på).
  • Kontrollera data- eller wifi-anslutningen hos din enhet.
  • Starta om din telefon.
  • Kontrollera att du har den senaste versionen av appen.

Om du har testat lösningarna ovan och ändå inte får några beställningar beror det sannolikt på låg efterfrågan i det området eller vid den tiden på dygnet. Efterfrågan på resor kan variera mellan olika platser, tider på dygnet och till och med tider på året.

Om du fortfarande tror att det har uppstått ett problem med ditt konto kan du meddela oss nedan.

Obs: För att vi ska kunna kontrollera ditt konto och ta reda på varför du kanske inte får några beställningar måste du vara online i appen. Gå online innan du skickar in formuläret nedan.