Välj att ta emot Uber Eats-leveransbeställningar

Om Uber Eats är tillgängligt i din stad kan du välja att ta emot leveransbeställningar via samma app som du använder för att acceptera resebeställningar. Detta alternativ kan hjälpa dig att fortsätta tjäna pengar om efterfrågan på resor är låg i ditt område.

Klicka på länken nedan för att börja få leveransbeställningar.

Detta alternativ kommer att vara tillgängligt direkt i din app. Besök hjälpcentret för mer information om leveransbeställningar.

Får du inga leveransbeställningar?

Om du har valt att ta emot leveransbeställningar men inte fått några efter ett antal timmar ska du följa dessa steg i förarappen:

1. Tryck på menyikonen nere till höger på startskärmen för att öppna ”Reseplaneraren”.
  2. Tryck på inställningsikonen nere till höger på skärmen ”Reseplaneraren”.
  3. Se till att det står ”PÅ” under ”Leveranser”. Om det står ”AV” trycker du på ”Leveranser” för att aktivera dessa beställningar.
  4. Tryck på ”Spara”.