Kontrollpanel för åkeri

Du kan komma åt kontrollpanelen i en webbläsare eller i åkarappen i Android.

I vår kontrollpanel på webben finns ytterligare verktyg som du kan använda för att hantera ditt åkeri. Några av dess funktioner inkluderar:

FLIKEN RESULTAT

Visa nyckeltal över arbetsprestationer och arbetsprestationer för hela åkeriet eller för enskilda förare per dag eller vecka. Du kommer att kunna se resor, acceptansfrekvenser, genomförandefrekvenser, bruttopriser, mottagna kontanter, onlinetimmar, resor per timme och omdöme under hela livet.

** FLIKEN BETALNINGAR **

Se bruttopriser, nettopriser, övriga betalningar, mottagna kontanter och nettoutbetalningar. Observera att det betalningsutdrag som du normalt får inte kommer att ändras.

ANDRA VIKTIGA FUNKTIONER

• Se vilka förare som är online, offline eller på en resa vid en given tidpunkt;
  • Kontrollpanelen på webben kan nu hantera åkerier med upp till 1 500 förare.

Vår kontrollpanel på webben har våra partner i åtanke, och vi uppskattar verkligen din feedback. Om vi kan hjälpa till med något annat ber vi dig att ta kontakt med oss.