Jag hade problem med att ladda ned appen på Android

Om du använder en Android-enhet kan du ladda ned appen genom att söka efter ”Uber Driver” i Google Play-butiken eller trycka här.

Den senaste versionen av Uber Driver-appen kräver Android 8.0. * Uppdatera ditt Android-operativsystem till det senaste operativsystemet om du inte använder Android 8.0. * Om du har problem med att ladda ned appen via det mobila nätverket kan du behöva ansluta till ett wifi-nätverk.

Om du har problem med att ladda ned Uber Driver-appen till din Android-enhet och får felmeddelanden som ”Det går inte att upprätta en säker anslutning till servern” ska du testa något av följande alternativ: * Tvångsavsluta webbläsarapplikationen * Rensa webbläsarens cache

Så här tvångsavslutar du webbläsarapplikationen

1. Dra upp från skärmens nederdel, håll kvar och släpp sedan.
  2. Dra uppåt i webbläsarappen för att avsluta den.
  3. Du kan också bläddra till vänster och trycka på “Ta bort alla” för att avsluta alla öppna appar.

Så här rensar du webbläsarens cache

1. Tryck på menyalternativet (vanligtvis en ikon med tre punkter uppe till höger) i webbläsaren.
  2. Tryck på ”Inställningar” > ”Sekretess och säkerhet” > ”Rensa webbinformation”.
  3. Välj det du vill rensa och sedan ”Rensa data”.

Stegen ovan rensar sparade lösenord och webbinformation.

Om du fortfarande har problem med att ladda ned appen kan du meddela oss nedan.