Problem vid nedladdning av appen (Android)

Om du har problem med att ladda ner programmet på din Android, gå till t.uber.com/and.

Du ska omdirigeras till rätt appsida i Google Play-butiken. Om du får felmeddelanden som ”Serveranslutningen kunde inte upprätthållas” rekommenderar vi att du stänger webbläsaren genom att klicka på menyknappen på din enhet och dra webbläsarapplikationen åt höger.

Du kan också försöka rensa webbläsarens cacheminne genom att klicka på menyalternativet i webbläsaren (vanligtvis en trepunktsikon uppe till höger), gå till Inställningar > Sekretess och säkerhet och välj Rensa cache. Observera att genom att göra detta kommer du att rensa alla registrerade lösenord och all webbhistorik.