Vad är Uber Hero?

Med Uber Hero kan oberoende företagare (Heroes) tjäna pengar genom att lägga till nya förare eller leveranspartner på Uber-plattformen. Du kan hantera ditt Uber Hero-konto från valfri enhet med internetåtkomst.

Uber Hero är inte tillgängligt i alla områden.

Som Hero kan du lägga till personer från valfri stad i det land du är registrerad i, och sedan följa deras framsteg mot det antal slutförda resor som krävs.

Du kan göra följande från ditt Uber Hero-konto:

• Skapa nya konton för förare och leveranspartner
  • Ladda upp registreringsdokument
  • Spåra nya potentiella användares status
  • Kontakta nya användare angående kontouppdateringar

Heroes kan behöva genomföra ytterligare registreringssteg, som varierar mellan olika städer.