När och var får jag flest leveransbeställningar?

Efterfrågan är vanligen högre:

• Under måltider. Efterfrågan på matleveranser är högst vid lunchtid (i allmänhet mellan kl. 11 och 14) och middagstid (i allmänhet mellan kl. 17 och 21.30).
  • När det regnar. Var försiktig när vägunderlaget är halt!
  • På platser med många handlare, vanligtvis i stadskärnan. Områden med hög efterfrågan kan också vara markerade med högre boostmultiplikatorer när du loggar in på förarappen.

Ibland får du app-, e-post- och/eller textmeddelanden från Uber om områden med hög efterfrågan, kampanjer, rusningstider, upptagna återförsäljare med mera.